G.V.V.V. weet Danny de Leeuw ook in elfde seizoen te behouden

  • Het eerste

Danny de Leeuw heeft zijn aflopende verbintenis in de hoofdmacht van G.V.V.V. met een seizoen verlengd. De 34-jarige middenvelder gaat voor zijn elfde jaar in het blauw en wit.

De technische commissie kwam deze week een contractverlenging overeen met Danny de Leeuw (Utrecht, 21 augustus 1989). De vleugelspeler speelde aan het begin van dit seizoen zijn 250ste wedstrijd in de hoofdmacht van G.V.V.V. en is voor de blauwe supporter niet meer weg te denken uit het elftal van trainer Gery Vink.

De middenvelder besloot in de loop van vorig seizoen om zijn contract niet te verlengen en een overstap naar Scherpenzeel te maken. Echter veroverde De Leeuw in de play-offs een basisplaats en kwam hij na de promotie naar de Betnation Divisie terug op zijn besluit om alsnog te tekenen voor zijn tiende seizoen. Nu heeft de hardwerkende speler geen twijfel om te verlengen en is hij een nieuw eenjarig contract overeengekomen, tot medio 2025.

De Boer: ‘Al tien jaar een zeer gewaardeerde kracht’

Technisch manager Rob de Boer is blij om al vroegtijdig met Danny de Leeuw te verlengen: “Danny de Leeuw is al tien jaar een zeer gewaardeerde kracht in ons elftal. Dat is hij ook dit seizoen nog steeds. We hebben daarom geen enkele reden om niet met hem te verlengen.”

Met de verlenging van Danny de Leeuw heeft de technische commissie de achtste speler voor volgend seizoen gecontracteerd. Eerder tekenden Taoufik Adnane, Mitch Willems, Barry Maguire, Genrich Sillé, Justin Spies, Quiermo Dumay en Mart de Jong al een overeenkomst tot en met in ieder geval 2025.

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

Weg naar de finale, KNVB TOTO Beker

Het eerste | 14 juli 2024
Lees meer

G.V.V.V. opent oefencampagne nieuwe seizoen met een gelijkspel

Het eerste | 13 juli 2024
Lees meer

G.V.V.V. legt laatste nieuwe speler voor nieuwe seizoen vast

Het eerste | 12 juli 2024
Lees meer