Haal jouw tickets voor bekeraffiche tegen NEC in onze voorverkoop

  • Het eerste

In een fantastisch bekeravontuur neemt G.V.V.V. op woensdag 20 december de volgende horde als het op eigen veld aantreedt tegen eredivisionist N.E.C. Nijmegen. Haal jouw tickets voor deze heerlijke bekeravond tijdens onze voorverkoopmomenten op het sportpark. 

Na heerlijke overwinningen op BVV Barendrecht en Telstar is de hoofdmacht nu aangekomen in de tweede ronde van het bekertoernooi waarin het N.E.C. Nijmegen treft. De ploeg uit de Eredivisie vormt op woensdagavond 20 december de tegenstander onder de lichten van sportpark Panhuis. Dit wil jij absoluut niet missen! Zorg dus dat je erbij bent.

Presale voor leden en vrije verkoop

Alle voorverkoopavonden vinden plaats in ons clubhuis. Er is geen mogelijkheid om jouw tickets voor deze wedstrijd digitaal aan te schaffen. Leden en donateurs van G.V.V.V. en Vallei & Rijn profiteren van een presale en krijgen dus met voorrang kans om een kaart voor het bekeraffiche te bemachtigen. Na de presale gaan alle overgebleven kaarten in de vrije verkoop. Tickets kosten €10. Er zijn geen aparte tribunekaarten.

Op deze momenten moet je er zijn

Leden en donateurs van G.V.V.V. en businessclub Vallei & Rijn halen op vertoon van een geldige ledenpas én geldig legitimatiebewijs één ticket per persoon voor deze wedstrijd. De tickets worden na registratie digitaal toegestuurd. Als lid of donateur kun je terecht bij de presale op maandag 4 december en donderdag 7 december. De verkoop begint om 19.30 uur in het clubhuis en eindigt om 21.00 uur.

Toon een geldig legitimatiebewijs

Voor alle andere geïnteresseerden start op dinsdag 12 december de vrije verkoop. Ook donderdag 14 december kun je kaarten kopen voor deze wedstrijd. Op is echt op, zorg dus dat je op tijd bent. De vrije verkoop vindt eveneens plaats in het clubhuis tussen 19.30 uur en 21.00 uur. Ook in de vrije verkoop is het verplicht een geldig legitimatiebewijs te tonen en koop je één ticket per persoon.

Ander nieuws

Vitesse wint besloten oefenwedstrijd van G.V.V.V.

Het eerste | 20 juli 2024
Lees meer

Hercules-thuis afgelast (update)

Het eerste | 18 juli 2024
Lees meer

G.V.V.V. is vrijgeloot voor de eerste kwalificatieronde TOTO KNVB Beker

Het eerste | 17 juli 2024
Lees meer