Jouw bedrijf in de spotlights tegen NEC: grijp honderd meter reclame

  • De club

Jouw bedrijf op een groot podium presenteren? Dan is de wedstrijd tegen NEC het uitgelezen moment om op te vallen. De 108 meter LED-boarding is de plaats voor promotie.

De wedstrijd tegen NEC is een duel onder aandacht van de landelijke media. Na verschillende bekerstunts, wordt ook nu ingezoomd op de hoofdmacht om de prestaties onder de loep te nemen. Deze aandacht is ook voor jouw bedrijf interessant, want wie wil er nou geen grote aandacht voor zijn werk of nieuwe product?

Een aanbod op maat

Ons commercieel team doet jou een interessant aanbod van €250 excl. btw om te adverteren op onze 108 meter lange LED-boarding voor, tijdens en na de bekerwedstrijd tegen NEC. Welke boodschap ga jij aan het landelijk publiek verkondigen? Neem direct contact op met onze accountmanager.

Ander nieuws

Van de bestuurstafel // terugblik, ontwikkelingen en vooruitzichten

De club | 17 juni 2024
Lees meer

Afscheid scheidsrechtercoördinator Ed Meulenbroek

De club | 15 juni 2024
Lees meer

Vallei & Rijn en G.V.V.V. organiseren spetterend toernooi als seizoensafsluiting

De club | 11 juni 2024
Lees meer