Multifunctionele Tariq Dilrosun tekent voor derde seizoen bij G.V.V.V.

  • Het eerste

Tariq Dilrosun en G.V.V.V. hebben een akkoord bereikt over een contractverlenging. De 22-jarige verdediger tekende deze week een nieuw contract, waardoor hij tot minimaal 2025 aan de club blijft verbonden.

Met de contractverlenging van Tariq Dilrosun (Rotterdam, 22 juli 2001) spreekt de club vertrouwen uit in de ontwikkeling en kwaliteiten van de 22-jarige rechtervleugelverdediger. De speler is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen in de hoofdmacht van G.V.V.V. en speelde tot dusver 47 officiële wedstrijden in het blauw en wit.

Dilrosun werd in de voorbereiding op seizoen 2022/2023 toegevoegd aan de selectie van trainer Gery Vink. De multifunctionele speler maakte de overstap uit de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam, waar hij in de zeven seizoenen daarvoor onderdeel van was geweest. Nu gaat hij alweer voor zijn derde jaar bij G.V.V.V., dankzij de nieuwe contractverlenging tot medio 2025.

De Boer: ‘Dan zijn wij er snel uit’

Technisch manager Rob de Boer is goed te spreken over de ontwikkeling en kwaliteiten van Tariq Dilrosun. “Hij is een speler die op meerdere plaatsen inzetbaar is. Zelf had hij al aangegeven graag te willen blijven bij G.V.V.V. Die mening was ons ook toebedeeld, dus waren wij er snel uit om te verlengen.”

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

Taoufik Adnane zet na veertien jaar punt achter loopbaan bij G.V.V.V.

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer

Aanvangstijden laatste twee speelronden Betnation Divisie vervroegd

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer

Vlaggenschip werkt toe naar dertigste speelronde tegen Noordwijk

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer