Nieuwe lekkernij groot succes: ‘Blauwtouce’ in recordtempo uitverkocht

  • De club

Afgelopen zaterdagochtend werd er een pilot gestart met de G.V.V.V. Blauwtouce. De speciaal ontwikkelde Blauwtouce werd bij de introductie gelijk een daverend succes.

Eerste verkoop Blauwtouce

We zijn voorzichtig begonnen met de verkoop van 50 stuks op zaterdagochtend 9 december. Rond negen uur werden de Blauwtoucen bij de kantine bezorgd en rond kwart over negen lagen de eerste verse Blauwtoucen in de speciaal aangeschafte koelvitrine klaar voor consumptie. De verkoop verliep zo goed, dat het kantinepersoneel ze zelfs maar direct uit de dozen zelf ging verkopen. Er was gewoonweg geen tijd om ze in de vitrine te leggen!

SNEL UITVERKOCHT

Om kwart over elf werd de laatste Blauwtouce verkocht. Dat betekent dat er elke 2,5 minuut een Blauwtouce is verkocht door ons kantinepersoneel. Wij bedanken het kantinepersoneel voor hun enthousiaste medewerking om deze G.V.V.V. Blauwtouce tot een succes te maken. Daarnaast bedanken wij natuurlijk ook het media team en alle vrijwilligers, welke hierover een post hebben geplaatst op de social media kanalen en of betrokken zijn bij het geleverde drukwerk om de zichtbaarheid te vergroten. Samen bereiken we ‘BLAUWE’ successen.

KOMT ER EEN VERVOLG VOOR DE Blauwtouce?

De reacties over de kwaliteit van de G.V.V.V. Blauwtouce waren daarnaast lovend. We zagen ze ook meegenomen worden, als tussendoortje, onderweg naar de ‘rode overkant’.

Of en zo ja, hoe we hier een vervolg aan zullen geven daarover informeren wij jullie binnenkort.

De bedenker van de G.V.V.V. Blauwtouce.

Ander nieuws

Word jij de club commentator van G.V.V.V?

De club | 20 juli 2024
Lees meer

Toernooicommissie kijkt tevreden terug op vier mooie toernooien

De club | 19 juli 2024
Lees meer

Dat knapt op: wie komt helpen bij de grote schoonmaak?

De club | 05 juli 2024
Lees meer