Selectie geniet van de feestdagen na uitstekende seizoenshelft

  • Het eerste

De selectie heeft na de bekerwedstrijd tegen N.E.C. Nijmegen de speeldagenkalender voor 2023 afgerond. De hoofdmacht gaat nu genieten van een welverdiende winterstop. 

De wedstrijd tegen N.E.C. Nijmegen was woensdagavond de laatste van 2023. Het eerste elftal sloot op een bomvol sportpark het bekertoernooi en het kalenderjaar af. Na een drukke seizoenshelft met veel successen en mooie resultaten is nu de tijd van genieten van vrienden, familie en andere geliefden aangebroken.

 

Na de jaarwisseling komt het eerste elftal weer bij elkaar, als op 2 januari het trainingsveld wordt betreden. Daarna wordt het vliegtuig gepakt naar Spanje voor een trainingskamp tot en met zondag 7 januari. In Zuid-Europa wordt alleen getraind en worden geen oefenwedstrijden gespeeld. Via deze weg dankt de selectie iedereen voor hun steun in het afgelopen jaar en wensen zij jou fijne feestdagen en een goede jaarwisseling. Graag zien zij je in 2024 weer terug!

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

Taoufik Adnane zet na veertien jaar punt achter loopbaan bij G.V.V.V.

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer

Aanvangstijden laatste twee speelronden Betnation Divisie vervroegd

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer

Vlaggenschip werkt toe naar dertigste speelronde tegen Noordwijk

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer