Vijfduizendste volgers verwelkomd op Instagram: platform snelst groeiend

  • De club

G.V.V.V. heeft zondag haar vijfduizendste volger verwelkomd op Instagram. De nieuwe mijlpaal kenmerkt de explosieve groei van het medium in de afgelopen maanden en geeft de vereniging stimulans voor verdere ontwikkeling op dit platform. 

De vereniging deelt via Instagram veel unieke wedstrijdbeelden van het eerste elftal, evenals foto’s en andere sfeerbeelden van de teams uit de opleiding. Zowel onder de oudere als jonge leden en supporters is het platform in de afgelopen maanden steeds populairder geworden met een explosieve groei naar de 5000 volgers als zichtbaar resultaat. Met een energiek en creatief mediateam blijft G.V.V.V. zich inzetten om onderscheidende content te maken.

Ook deze content ontdekken?

Volg jij G.V.V.V. nog niet op Instagram? Je mist dan echt wat! Volg ons nu nog!

Ander nieuws

Donderdagavond bijna geen trainingen door opbouw Koningsspelen

De club | 15 april 2024
Lees meer

Vallei & Rijn en G.V.V.V. organiseren spetterend toernooi als seizoensafsluiting

De club | 10 april 2024
Lees meer

G.V.V.V. rouwt om verlies vrijwilliger Wilma van de Peppel-Hardeman

De club | 08 april 2024
Lees meer