Afgelaste competitiewedstrijd tegen De Treffers opnieuw ingepland

  • Het eerste

De inhaaldatum voor de uitwedstrijd van het eerste elftal tegen De Treffers is bekend. Nadat de voetbalbond eerder deze week een voorstel deed, hebben beide verenigingen nu ingestemd met een nieuwe speeldatum.

Beide clubs hebben in afstemming met de KNVB bepaald dat de wedstrijd in speelronde 19 van de Betnation Divisie wordt ingehaald op zaterdag 9 maart aanstaande. Het duel op sportpark Zuid in Groesbeek begint die avond om 18.00 uur.

Ander nieuws

Taoufik Adnane zet na veertien jaar punt achter loopbaan bij G.V.V.V.

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer

Aanvangstijden laatste twee speelronden Betnation Divisie vervroegd

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer

Vlaggenschip werkt toe naar dertigste speelronde tegen Noordwijk

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer