Afgelaste competitiewedstrijd tegen De Treffers opnieuw ingepland

  • Het eerste

De inhaaldatum voor de uitwedstrijd van het eerste elftal tegen De Treffers is bekend. Nadat de voetbalbond eerder deze week een voorstel deed, hebben beide verenigingen nu ingestemd met een nieuwe speeldatum.

Beide clubs hebben in afstemming met de KNVB bepaald dat de wedstrijd in speelronde 19 van de Betnation Divisie wordt ingehaald op zaterdag 9 maart aanstaande. Het duel op sportpark Zuid in Groesbeek begint die avond om 18.00 uur.

Ander nieuws

Vitesse wint besloten oefenwedstrijd van G.V.V.V.

Het eerste | 20 juli 2024
Lees meer

Hercules-thuis afgelast (update)

Het eerste | 18 juli 2024
Lees meer

G.V.V.V. is vrijgeloot voor de eerste kwalificatieronde TOTO KNVB Beker

Het eerste | 17 juli 2024
Lees meer