Eerste elftal begint voorbereiding op herstart Betnation Divisie

  • Het eerste

Het eerste elftal start deze week met de voorbereiding op de competitiewedstrijd tegen ADO’20. Net terug van trainingskamp in Spanje, werkt de ploeg van trainer Gery Vink maandagavond een oefenduel af.

Opgeladen voor de tweede seizoenshelft, terugkijkend op een geslaagd trainingskamp. De hoofdmacht verbleef de afgelopen dagen in Malaga, waar het onder de Spaanse zon meerdere trainingssessies afwerkte. Terug in Nederland wacht maandagavond direct een oefenwedstrijd, in aanloop naar de competitiehervatting tegen ADO’20.

Oefenduel tegen Bennekom

In Bennekom spelen de blauwhemden maandagavond om 20.00 uur een oefenwedstrijd tegen de eersteklasser. Op dinsdag- en donderdagavond wordt om 19.45 uur op eigen veld getraind, waarna zaterdagmiddag om 14.30 uur de thuiswedstrijd tegen ADO’20 in de Betnation Divisie op de rol staat.

Ander nieuws

Taoufik Adnane zet na veertien jaar punt achter loopbaan bij G.V.V.V.

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer

Aanvangstijden laatste twee speelronden Betnation Divisie vervroegd

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer

Vlaggenschip werkt toe naar dertigste speelronde tegen Noordwijk

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer