Eerste elftal start voorbereiding op duel met Rijnsburgse Boys

  • Het eerste

Het eerste elftal begint maandagavond met de voorbereiding op de volgende wedstrijd in de Betnation Divisie. De ploeg van trainer Gery Vink speelt aanstaande zaterdag de uitwedstrijd tegen Rijnsburgse Boys. Dit is het weekprogramma.

Dankzij de drie competitiezeges op rij reizen de blauwhemden met veel vertrouwen af naar de Bollenstreek, waar Rijnsburgse Boys op sportpark Middelmors de gastheer is. Ook de thuisploeg heeft veel vertrouwen nadat het een uitstekende reeks heeft neergezet. Een interessant duel dus, in speelronde 21 van de Betnation Divisie.

Drie trainingssessies

In aanloop naar die wedstrijd traint het eerste elftal op drie avonden. Maandag-, dinsdag- en donderdagavond werkt Gery Vink met zijn mannen om 19.45 uur een training af op eigen veld. Zaterdag in Rijnsburg wordt om 15.00 uur afgetrapt.

Ander nieuws

Taoufik Adnane zet na veertien jaar punt achter loopbaan bij G.V.V.V.

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer

Aanvangstijden laatste twee speelronden Betnation Divisie vervroegd

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer

Vlaggenschip werkt toe naar dertigste speelronde tegen Noordwijk

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer