Gery Vink en vlaggenschip grijpen naast de prijzen op sportgala

  • De club

Hoofdtrainer Gery Vink en het eerste elftal zijn vrijdagavond niet in de prijzen gevallen op het Veenendaalse sportgala. De oefenmeester en ploeg waren genomineerd, maar zagen de prijzen aan zich voorbij gaan. 

Na de uitstekende prestaties van zowel de trainer als zijn ploeg in het kalenderjaar 2023 hadden de gemeente Veenendaal en Sportservice Veenendaal zowel de trainer als de hele selectie genomineerd voor een prijs op het gala. Gery Vink streed om de titel ‘Trainer/Coach van het Jaar 2023’, terwijl de selectie meedeed om ‘Sportploeg van het Jaar 2023’ te worden.

Doordat de selectie dit weekend op trainingskamp in Spanje is, vertegenwoordigde Youri van Doorn zowel de trainer als de selectie op het gala. Na lovende woorden van de jury over zowel de prestaties van Gery Vink als het eerste elftal, gingen de prijzen uiteindelijk toch aan de blauwen voorbij. Desondanks is G.V.V.V. enorm trots op de nominaties en prestaties en wil het via deze wel alle ploegen, talenten en coaches van harte feliciteren met de gewonnen prijzen.

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

Toernooicommissie kijkt tevreden terug op vier mooie toernooien

De club | 09 juli 2024
Lees meer

Dat knapt op: wie komt helpen bij de grote schoonmaak?

De club | 05 juli 2024
Lees meer

Afscheid van Youri van Doorn // Youri bedankt!

De club | 02 juli 2024
Lees meer