G.V.V.V. slaagt erin om Quincy Veenhof langer aan zich te binden

  • Het eerste

Quincy Veenhof blijft ook de komende twee seizoenen voetballen bij G.V.V.V. De 24-jarige aanvallende middenvelder heeft zijn contract in de blauwe hoofdmacht verlengd tot en met medio 2026.

De technische commissie is erin geslaagd om het aflopende contract van Quincy Veenhof (Ede, 7 juli 1999) voor de komende tijd te verlengen. De lange aanvallende middenvelder kwam in 2022 over van DVS’33 en zorgde sinds zijn komst naar Veenendaal voor een aanvallende impuls in de selectie van trainer Gery Vink.

In de play-offs leverde Quincy Veenhof met in totaal vier doelpunten een belangrijke bijdrage aan de promotie van G.V.V.V. naar de tweede divisie. Op dat niveau en in de blauwwitte clubkleuren wil hij zich verder ontwikkelen, wat met een tweejarige verlenging tot medio 2026 wordt bewerkstelligd. Quincy Veenhof speelde tot dusver 63 officiële wedstrijden in het eerste elftal, scoorde daarin zeventien doelpunten en gaf drie assists.

De Boer: ‘Veel mogelijkheden voor hem’

Technisch manager Rob de Boer is enthousiast over de potentie van Veenhof. “Blij dat wij twee jaar met Quincy hebben verlengd. Wij zien veel mogelijkheden voor hem in onze selectie. Ook hij is door meerdere clubs benaderd, maar blijft bij G.V.V.V. Net als Ruben van Kouwen, heeft ook hij het geweldig naar zijn zin. Meer speeltijd is de taak voor Veenhof de komende twee jaar.”

Veertien spelers gecontracteerd

Met de verlenging van Quincy Veenhof heeft de technische commissie de veertiende speler voor volgend seizoen gecontracteerd. Eerder tekenden Ilias Latif, Ruben van Kouwen, Dirk Homoet, Tariq Dilrosun, Jan van Willige, Danny de Leeuw, Taoufik Adnane, Mitch Willems, Barry Maguire, Genrich Sillé, Justin Spies, Quiermo Dumay en Mart de Jong al een overeenkomst tot en met in ieder geval 2025.

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

Taoufik Adnane zet na veertien jaar punt achter loopbaan bij G.V.V.V.

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer

Aanvangstijden laatste twee speelronden Betnation Divisie vervroegd

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer

Vlaggenschip werkt toe naar dertigste speelronde tegen Noordwijk

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer