G.V.V.V. weet ook talentvolle Jonathan Vergara Berrio te behouden

  • Het eerste

Jonathan Vergara Berrio maakt ook volgend seizoen onderdeel uit van het vlaggenschip van G.V.V.V. De 25-jarige aanvallende middenvelder tekende deze week een nieuw contract, waardoor hij tot medio 2025 aan de club verbonden is.

De vereniging is erin geslaagd om door de contractverlenging met Jonathan Vergara Berrio (Doetinchem, 7 januari 1999) verder vorm te geven aan de selectie voor volgend seizoen. De ambitieuze middenvelder tekende in het najaar van 2022 een contract in de formatie van trainer Gery Vink, nadat hij eerder dat seizoen zijn visitekaartje al had afgegeven tijdens zijn stageperiode maar toen koos voor ontwikkelingsmogelijkheden in het buitenland.

Dit seizoen moet Jonathan Vergara Berrio het voornamelijk stellen met invalbeurten in de hoofdmacht van de Veenendaalse tweededivisionist. In de spaarzame speelminuten greep de middenvelder echter veel kansen aan om zijn talenten alsnog tentoon te stellen. Doelpunten tegen onder andere Telstar en HHC Hardenberg lieten zien wat hij in huis heeft.

De Boer: ‘In potentie een van de beste’

De technische commissie is dan ook erg blij om hem volgend seizoen in de selectie te behouden, bevestigt Rob de Boer: “Jonathan is een heel goede speler. In potentie is hij misschien wel een van de beste in onze selectie. Een contractverlenging is dus geen discussie, want er zit nog veel meer in bij hem. Het is daarom ook erg fijn dat hij tot medio 2025 onderdeel van de selectie blijft.”

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

Vitesse wint besloten oefenwedstrijd van G.V.V.V.

Het eerste | 20 juli 2024
Lees meer

Hercules-thuis afgelast (update)

Het eerste | 18 juli 2024
Lees meer

G.V.V.V. is vrijgeloot voor de eerste kwalificatieronde TOTO KNVB Beker

Het eerste | 17 juli 2024
Lees meer