Hoofdmacht hervat voorbereiding na winterse trainingsweek

  • Het eerste

Het eerste elftal hervat komende week de voorbereiding op de Betnation Divisie na een winterse trainingsweek. De sneeuwval zorgde afgelopen week voor aangepaste trainingen en een afgelasting. 

Een zaterdag zonder competitievoetbal. Het was het verhaal van afgelopen weekend door de afgelasting tegen De Treffers. Ook in Veenendaal zorgde het winterweer voor een ander weekschema dan normaal. Op een schoongeveegd bijveld trainde de selectie op zaterdagochtend, nadat het eerder die week ook op dinsdag- en donderdagavond zich al had voorbereid op een eventuele ontmoeting in de competitie.

Focus op de twintigste speelronde

Met grote waarschijnlijkheid kunnen wij stellen dat het winterweer volgend weekend geen rol meer speelt in het wel of niet doorgaan van de wedstrijd. De hoofdmacht werkt komende week weer drie trainingen af op maandag-, dinsdag- en donderdagavond. Op zaterdag ontvangen wij vervolgens SVV Scheveningen. Die wedstrijd begint om 14.30 uur.

Ander nieuws

Vitesse wint besloten oefenwedstrijd van G.V.V.V.

Het eerste | 20 juli 2024
Lees meer

Hercules-thuis afgelast (update)

Het eerste | 18 juli 2024
Lees meer

G.V.V.V. is vrijgeloot voor de eerste kwalificatieronde TOTO KNVB Beker

Het eerste | 17 juli 2024
Lees meer