Hoofdmacht slaat tenten op in Spanje voor meerdaags trainingskamp

  • Het eerste

Het eerste elftal reist donderdagochtend af naar Spanje waar het een meerdaags trainingskamp belegd. In de Zuid-Europese zon bereidt de hoofdmacht zich voor op de tweede seizoenshelft in de Betnation Divisie. 

In Malaga verblijft de ploeg van donderdag tot en met zondag en worden dagelijks meerdere trainingssessies en activiteiten afgewerkt. Een nagenoeg complete selectie reist af om weer op te starten na een kleine twee weken zonder voetbal, na de bekerwedstrijd tegen N.E.C. Nijmegen. Bij terugkomst in Nederland wacht maandagavond meteen een oefenwedstrijd tegen Bennekom.

Ander nieuws

Taoufik Adnane zet na veertien jaar punt achter loopbaan bij G.V.V.V.

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer

Aanvangstijden laatste twee speelronden Betnation Divisie vervroegd

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer

Vlaggenschip werkt toe naar dertigste speelronde tegen Noordwijk

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer