Inhaalwedstrijd voor beloften tegen leeftijdsgenoten Hercules gepland

  • Opleiding

De inhaalwedstrijd van Jong G.V.V.V. tegen de beloften van USV Hercules is opnieuw ingepland. Vorig jaar december zorgde reguliere KNVB competitie verplichtingen voor een afgelasting in de SD Sportswear beloftencompetitie. 

De organisatie heeft de wedstrijd opnieuw ingepland op dinsdag 6 februari. Op sportpark Panhuis wordt dan om 20.00 uur afgetrapt. De selectie van de beloften wordt volledig gevormd door talenten uit de eigen jeugdopleiding. Het bezoeken van de wedstrijden is kosteloos.

Ander nieuws

Kraker tussen JO13-1 en leeftijdsgenoten CJVV eindigt doelpuntloos

Opleiding | 08 april 2024
Lees meer

Jesse van Leeuwen is zaterdag pupil van de week bij de wedstrijd tegen FC Lisse

Opleiding | 04 april 2024
Lees meer

JO13-1 sleept met pijn en moeite een punt weg uit bij Woudenberg JO13-1

Opleiding | 31 maart 2024
Lees meer