Inhaalwedstrijd voor beloften tegen leeftijdsgenoten Hercules gepland

  • Opleiding

De inhaalwedstrijd van Jong G.V.V.V. tegen de beloften van USV Hercules is opnieuw ingepland. Vorig jaar december zorgde reguliere KNVB competitie verplichtingen voor een afgelasting in de SD Sportswear beloftencompetitie. 

De organisatie heeft de wedstrijd opnieuw ingepland op dinsdag 6 februari. Op sportpark Panhuis wordt dan om 20.00 uur afgetrapt. De selectie van de beloften wordt volledig gevormd door talenten uit de eigen jeugdopleiding. Het bezoeken van de wedstrijden is kosteloos.

Ander nieuws

SPETTERENDE SEIZOENSAFSLUITING MET SLOTFEEST VOOR DE JEUGD

Opleiding | 17 juni 2024
Lees meer

Rabo Clubsupport 2024: G.V.V.V. hoopt op ASM Court

Opleiding | 16 juni 2024
Lees meer

Jeugd geniet op Arie Blankenspoor Toernooi

Opleiding | 16 juni 2024
Lees meer