JO11-1 wint WPG Research toernooi bij OVC ’85 in Oosterbeek

  • Opleiding
  • Wedstrijdverslagen

Zaterdag 6 januari mocht de JO11-1 deelnemen aan een toernooi bij OVC ’85 uit Oosterbeek. G.V.V.V. JO11-1 was ingedeeld in een poule met SV Houten, DVV, DTS Ede en gastheer OVC ’85.

Bijna iedereen aanwezig na de winterstop

Bijna alle spelers waren weer aanwezig na een korte winterstop. Onze spelers zijn: Keeper Noah, Verdedigers Luuk, Melle en Ruben, Middenvelders Jille, Imraan, Thomas en aanvallers Sem, Roan en Kai.

Amin was helaas afwezig door vakantie.  Voor Roan was dit een speciale dag want hij was jarig. Roan nogmaals van harte gefeliciteerd met je 11de verjaardag.

Poulewedstrijden

De vier poulewedstrijden, G.V.V.V. was ingedeeld in poule A, kwamen we heel goed door met 2 keer een winst en 2 gelijke spelen.  Alle doelpunten werden gemaakt door Kai!. Dit resulteerde in een eerste plek in de poule waardoor we de finale mochten spelen tegen de winnaar van poule B.

Verloop wedstrijden:

Wedstrijd 1: G.V.V.V. – DVV, 1-0 (doelpunt Kai)
Wedstrijd 2: DTS Ede – G.V.V.V., 0-1 (doelpunt Kai)
Wedstrijd 3: OVC ’85 – G.V.V.V., 0-0
Wedstrijd 4: SV Houten – G.V.V.V., 1-1 (doelpunt Kai)

In poule B speelden DOVO, Candia, Bennekom, DVOV en Jonathan tegen elkaar en u raadt het al DOVO kwam als winnaar uit deze poule.

Finale tegen de buren

We mochten de finale spelen tegen onze ‘buren’ uit Veenendaal, DOVO.

De finale was een goede wedstrijd van onze kant en die we dan ook verdiend gewonnen hebben met 2 tegen 0. Beide doelpunten werden (weer) gemaakt door Kai!

Onze topspits Kai met 5 doelpunten mocht de welverdiende trofee ophalen en mee naar huis nemen. De jongens, trainers en supporters waren super trots op de behaalde eerste plaats.

Ander nieuws

VACATURE: Hoofdtrainer J017-1 GVVV 

Wedstrijdverslagen | 14 juni 2024
Lees meer

JO11-1 succesvol op diverse toernooien

Wedstrijdverslagen | 13 juni 2024
Lees meer

JO12-2 winnaar op het Gerard Willemse toernooi

Wedstrijdverslagen | 09 juni 2024
Lees meer