Topscorer Ilias Latif kiest voor langer verblijf bij G.V.V.V.

  • Het eerste

Ilias Latif heeft overeenstemming bereikt met G.V.V.V. over een nieuw contract. De 24-jarige spits tekende een tweejarig contract, waardoor hij tenminste tot 2026 aan de club verbonden blijft.

Met de contractverlenging van Ilias Latif (Amsterdam, 14 augustus 1999) is de technische commissie erin geslaagd om de clubtopscorer van dit seizoen in ieder geval de komende twee seizoenen nog in de ploeg van trainer Gery Vink te houden. De spits maakte in 2022 de overstap van Alphense Boys naar G.V.V.V. en liet ook zien dat hij een paar niveaus hoger uitstekend zijn voeten kon laten spreken.

In zijn eerste seizoen op dat hogere niveau liet hij met tien doelpunten en twee assists zien van meerwaarde te zijn in de aanvalslinie van G.V.V.V. Dit seizoen staat de teller na dertien wedstrijden al op acht doelpunten in alle competities, waarmee hij zich topscorer van de ploeg mag noemen. Door de tweejarige contractverlenging weet de technische commissie hem te behouden tot minimaal 2026.

De Boer: ‘Verlenging is logisch’

Voor technisch manager Rob de Boer is de contractverlenging van Latif niet meer dan logisch: “Ilias is een goede spits met veel scorend vermogen. Ondanks dat hij enige tijd geblesseerd is geweest, is hij nog steeds topscorer van G.V.V.V. Wij hopen uiteraard dat hij dat de komende twee seizoenen voort kan zetten.”

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

Vendel maakt keeperstrio compleet

Het eerste | 14 juni 2024
Lees meer

G.V.V.V. legt met Tremour nieuwe buitenspeler vast

Het eerste | 10 juni 2024
Lees meer

G.V.V.V. weet doelman Elber Evora vast te leggen

Het eerste | 04 juni 2024
Lees meer