Topverkopers beloond na succesvolle verkoopcijfers Grote Clubactie

  • De club

De topverkopers van de Grote Clubactie zijn zaterdagmiddag door G.V.V.V. in het zonnetje gezet. De enthousiaste jeugdleden kregen voor aanvang van de wedstrijd tegen SVV Scheveningen prijzen uitgereikt. 

De laatste maanden gingen jeugdleden actief aan de gang om loten te verkopen voor de Grote Clubactie. Dit deden zij met succes, want het gestelde doel kwam al snel in beeld. Binnen de hele opleiding werd massaal verkocht, maar een achttal verkopers stak daar met kop en schouders boven uit. Dusdanig dat de club besloot om deze toppers in het zonnetje te zetten en hen te belonen met een aantal prijzen.

Ander nieuws

Word jij de club commentator van G.V.V.V?

De club | 20 juli 2024
Lees meer

Toernooicommissie kijkt tevreden terug op vier mooie toernooien

De club | 19 juli 2024
Lees meer

Dat knapt op: wie komt helpen bij de grote schoonmaak?

De club | 05 juli 2024
Lees meer