Topverkopers beloond na succesvolle verkoopcijfers Grote Clubactie

  • De club

De topverkopers van de Grote Clubactie zijn zaterdagmiddag door G.V.V.V. in het zonnetje gezet. De enthousiaste jeugdleden kregen voor aanvang van de wedstrijd tegen SVV Scheveningen prijzen uitgereikt. 

De laatste maanden gingen jeugdleden actief aan de gang om loten te verkopen voor de Grote Clubactie. Dit deden zij met succes, want het gestelde doel kwam al snel in beeld. Binnen de hele opleiding werd massaal verkocht, maar een achttal verkopers stak daar met kop en schouders boven uit. Dusdanig dat de club besloot om deze toppers in het zonnetje te zetten en hen te belonen met een aantal prijzen.

Ander nieuws

Vallei & Rijn en G.V.V.V. organiseren spetterend toernooi als seizoensafsluiting

De club | 10 april 2024
Lees meer

G.V.V.V. rouwt om verlies vrijwilliger Wilma van de Peppel-Hardeman

De club | 08 april 2024
Lees meer

Op 18 april geen trainingen bij G.V.V.V., i.v.m. opbouw Koningsspelen, behalve!

De club | 04 april 2024
Lees meer