Zevental trainers slagen voor opleiding Jeugdvoetbalcoach

  • Opleiding

Een aantal trainers uit onze vereniging heeft recent de JVC (Jeugdvoetbalcoach) opleiding afgerond, onder leiding van Carlo Dengerink (Hoofd Jeugdopleiding G.V.V.V.). Deze opleiding is eventueel een opstap voor de opleiding Voetbalcoach 1 Pupillen of voetbalcoach 1 junioren.

De basismodule Jeugdvoetbalcoach (JVC) is een niveau 1-opleiding die bedoeld is voor beginnende trainers, waarin training geven, coachen van wedstrijden en begeleiden van spelers centraal staan. Deze module maakt deel uit van een 2-in-1-aanpak, waarin de vereniging ondersteuning krijgt rondom de module, om te leren in de toekomst zelfstandig het kader te scholen.

JEUGDVOETBALCOACH (JVC)

Het traject bestaat voor de vereniging uit een intakegesprek, het verzorgen van een eigen terugkombijeenkomst én een evaluatiegesprek. Voor de beginnende trainer bestaat dit traject uit drie bijeenkomsten én de terugkombijeenkomst, die door de eigen vereniging wordt georganiseerd.

 

De trainers die gecertificeerd zijn

  • Annemiek Eijkelenburg-Budding
  • Emanuel Yunji
  • Francisca Merlijn
  • Gerrit Jan Sangers
  • Remon Briene
  • Youssri Boukarfada
  • Hassan Saddiki

 

Ander nieuws

Kraker tussen JO13-1 en leeftijdsgenoten CJVV eindigt doelpuntloos

Opleiding | 08 april 2024
Lees meer

Jesse van Leeuwen is zaterdag pupil van de week bij de wedstrijd tegen FC Lisse

Opleiding | 04 april 2024
Lees meer

JO13-1 sleept met pijn en moeite een punt weg uit bij Woudenberg JO13-1

Opleiding | 31 maart 2024
Lees meer