Eigen toernooien stromen vol door belangstelling, laatste plekken vrij

  • Opleiding

Achter de schermen is de Toernooicommissie druk bezig met de organisatie van drie jeugdtoernooien welke gespeeld gaan worden in juni 2024.

Op zaterdag 1 juni is het de beurt aan de meidenteams van G.V.V.V. om de sportieve strijd aan te gaan met hun leeftijdsgenootjes van diverse verenigingen tijdens het Blauwe Leeuwinnen Toernooi.
Zaterdag 8 juni gaan de JO11 en JO12 teams hun wedstrijdjes spelen tijdens het Gerard Willemse Toernooi en tot slot zullen de JO8, JO9 én JO10 teams op zaterdag 15 juni het Arie Blankenspoor Toernooi gaan spelen.

AANMELDINGEN

De organisatie heeft al vele aanmeldingen van plaatselijke (DOVO en de Merino’s) en regionale (oa Blauw Geel ’55, DTS’35, SKV, Bennekom en Woudenberg) club binnen gekregen. Maar ook verenigingen van wat verder weg (oa sv Spero, FC Delta Sports’95, HC&FC Victoria, avv SDZ en FC Abcoude) zullen deelnemen aan één of meerdere toernooien.

ER KAN NOG INGESCHREVEN WORDEN!

Nog niet alle categorieën zitten aan het maximale aantal deelnemers dus inschrijven kan nog steeds via toernooicommissie@gvvv.nl

MEER INFORMATIE?

Ga naar de rubriek jeugd ==> toernooien

Ander nieuws

Kraker tussen JO13-1 en leeftijdsgenoten CJVV eindigt doelpuntloos

Opleiding | 08 april 2024
Lees meer

Jesse van Leeuwen is zaterdag pupil van de week bij de wedstrijd tegen FC Lisse

Opleiding | 04 april 2024
Lees meer

JO13-1 sleept met pijn en moeite een punt weg uit bij Woudenberg JO13-1

Opleiding | 31 maart 2024
Lees meer