Byron Burgering tekent voor vierde seizoen in blauwe hoofdmacht

  • Het eerste

Byron Burgering heeft zijn aflopende contract bij G.V.V.V. met een seizoen verlengd. De 23-jarige vleugelaanvaller bereikte donderdag een akkoord over een vernieuwde overeenkomst tot medio 2025.

Door de contractverlenging gaat Byron Burgering (Houten, 28 november 2000) zijn vierde seizoen in bij het eerste elftal van voetbalvereniging G.V.V.V. De vleugelaanvaller werd in de winter van 2022 als aanwinst gepresenteerd in de hoofdmacht van de club en maakte al snel naam door zijn voeten te laten spreken en een grote bijdrage te leveren aan de successen van het elftal met doelpunten en assists.

De snelle en behendige vleugelaanvaller miste sinds zijn komst naar de blauwe zijde van sportpark Panhuis nagenoeg geen duel. Burgering speelde in de afgelopen twee jaar tot dusver 91 officiële wedstrijden voor G.V.V.V. en kwam tot 44 doelpunten en 26 assists. Met zijn nieuwe contract op zak kan hij in ieder geval tot medio 2025 verder bouwen aan zijn indrukwekkende statistieken bij de club.

Zeventien spelers gecontracteerd

Met het verlengen van Byron Burgering heeft de technische commissie de zeventiende speler voor volgend seizoen gecontracteerd. Het trok Venitchio Sint aan en verlengde met Jonathan Vergara Berrio, Quincy Veenhof, Ilias Latif, Ruben van Kouwen, Dirk Homoet, Tariq Dilrosun, Jan van Willige, Danny de Leeuw, Taoufik Adnane, Mitch Willems, Barry Maguire, Genrich Sillé, Justin Spies, Quiermo Dumay en Mart de Jong al een overeenkomst tot en met in ieder geval 2025.

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

Vitesse wint besloten oefenwedstrijd van G.V.V.V.

Het eerste | 20 juli 2024
Lees meer

Hercules-thuis afgelast (update)

Het eerste | 18 juli 2024
Lees meer

G.V.V.V. is vrijgeloot voor de eerste kwalificatieronde TOTO KNVB Beker

Het eerste | 17 juli 2024
Lees meer