Carlo Dengerink en G.V.V.V. besluiten aflopende contract niet te verlengen

  • Opleiding

Carlo Dengerink en voetbalvereniging G.V.V.V. hebben in onderling overleg besloten het aflopende contract van de Hoofd Jeugdopleiding niet te verlengen. 

Daardoor komt er na twee seizoenen een einde aan de loopbaan van Carlo Dengerink in de jeugdopleiding van voetbalvereniging G.V.V.V. De 56-jarige Deventenaar startte in seizoen 2022/2023 met zijn werkzaamheden in de Regionale Jeugdopleiding van de club en behaalde onlangs zijn diploma als Hoofd Opleidingen A bij voetbalbond KNVB. Nu hebben beide partijen in goed overleg besloten de samenwerking niet te continueren.

Nieuwe opleidingsmethode en promoties

G.V.V.V. is Dengerink erkentelijk voor zijn inzet en bijdrage aan de ontwikkeling van de jeugdopleiding. Tijdens zijn dienstverband rolde de club in samenwerking met de staf van het eerste elftal een nieuwe opleidingsmethode uit met O23, O18 en O16 en zag het de selectieteams promoveren naar divisieniveaus. Met een nieuwe ontwikkeling in de opleiding van de club vinden beide partijen het nu het juiste moment om het contract niet te verlengen.

Ander nieuws

Kraker tussen JO13-1 en leeftijdsgenoten CJVV eindigt doelpuntloos

Opleiding | 08 april 2024
Lees meer

Jesse van Leeuwen is zaterdag pupil van de week bij de wedstrijd tegen FC Lisse

Opleiding | 04 april 2024
Lees meer

JO13-1 sleept met pijn en moeite een punt weg uit bij Woudenberg JO13-1

Opleiding | 31 maart 2024
Lees meer