Jeugdspelers genieten van Kickbokstraining door Kickboxing Gym Verhaar uit Veenendaal

  • Opleiding

Dankzij oud kickboksertrainer Hassan Saddiki, welke nu de trotse jeugdtrainer is van de JO8-1, ontstond het idee om eens met de jeugd van G.V.V.V.  een kickbokstraining te organiseren. Hassan onderhoudt goede contacten met Kickboxing Gym Verhaar en zo waren de trainingen snel ingepland.

Spelers van de JO8-1, JO11-1 en JO13-1 genieten van Kickbokstraining

Zaterdagmiddag 17 februari was het de beurt aan de JO8-1 en de JO11-1. Het was genieten voor deze jonge blauwe telgen. Uiteraard werd er hard getraind en afgezien, maar bovenal met elkaar veel plezier gemaakt. De trainingen voor de JO8-1 en de JO11-1 werden afgewerkt op de locatie van Kickboxing Gym Verhaar in Veenendaal. 

JO13-1 kickbokst op het hoofdveld van G.V.V.V.

Maandagavond 26 februari kwam de Kickbokstrainer Issam van Riessen naar ons sportpark om de JO13-1 een uur lang buiten op het hoofdveld van G.V.V.V. onder zijn hoede te nemen. In wisselende samenstellingen werd er gekickbokst en was het afzien voor de mannen en 1 dame van de JO13-1. Tijdens deze sessie werd er volop genoten en gelachen door de spelers van de JO13-1. Voor de JO13-1 betekende dit even een vorm van ontspanning, want oh wat gaan zij nog een 4 heerlijke voetbalmaanden beleven. Daarover leest u binnenkort meer.

Onderstaand een impressie van onze blauwe telgen in actie, zowel indoor- als outdoor.

Wij danken, namens G.V.V.V. JO8-1, JO11-1 en JO13-1, Hassan Saddiki voor het mede mogelijk maken van deze kickbokstrainingen.

VERVOLG COMPETITIE

De jeugdteams gaan zich nu opmaken voor de hervatting van de competities op zaterdagochtend 2 maart.

Met  blauwe groeten,

Stefan van de Bovenkamp

Teammanager G.V.V.V. JO13-1.

 

 

 

Ander nieuws

Kraker tussen JO13-1 en leeftijdsgenoten CJVV eindigt doelpuntloos

Opleiding | 08 april 2024
Lees meer

Jesse van Leeuwen is zaterdag pupil van de week bij de wedstrijd tegen FC Lisse

Opleiding | 04 april 2024
Lees meer

JO13-1 sleept met pijn en moeite een punt weg uit bij Woudenberg JO13-1

Opleiding | 31 maart 2024
Lees meer