O16 vliegt als promovendus uit de startblokken in zesde divisie

  • Opleiding

De O16 is zijn debuut in de zesde divisie uitstekend begonnen. De ploeg van trainer Erik Warnar wist ook de derde wedstrijd winnend af te sluiten: DVOV werd met 2-1 verslagen.

Het kampioenschap in de hoofdklasse eind vorig jaar zorgde voor een promotie van de O16 naar de zesde divisie, waarin zij zich op een hoger niveau kunnen meten met hun leeftijdsgenoten. De start in die zesde divisie is uitstekend geweest, want de drie gespeelde wedstrijden leverden een volledige buit van negen punten op.

Bekerwedstrijd als tussendoortje

Vorig weekend werd de competitie gestart met een 0-3 zege bij SDO, afgelopen week volgde een doordeweekse zege tegen CSV Apeldoorn en ook zaterdag werd er gewonnen. Ditmaal moest DVOV zijn meerdere erkennen in de kwaliteiten van de O16: 2-1. Over drie weken staat de volgende wedstrijd op de rol. De blauwen ontvangen dan RKSV Driel. Tussendoor treffen zij in de beker DCG Rksv uit Amsterdam.

Ander nieuws

SPETTERENDE SEIZOENSAFSLUITING MET SLOTFEEST VOOR DE JEUGD

Opleiding | 17 juni 2024
Lees meer

Rabo Clubsupport 2024: G.V.V.V. hoopt op ASM Court

Opleiding | 16 juni 2024
Lees meer

Jeugd geniet op Arie Blankenspoor Toernooi

Opleiding | 16 juni 2024
Lees meer