Vlaggenschip oefent dinsdagavond tegen derdedivisionist Kampong

  • Het eerste

Het eerste elftal speelt dinsdagavond op eigen veld een oefenwedstrijd tegen derdedivisionist Kampong. De blauwhemden werken het vriendschappelijke duel tegen de ploeg uit Utrecht af voor het competitievrije weekend. 

Het duel tussen G.V.V.V. en Kampong wordt dinsdagavond om 20.00 uur afgetrapt op het eigen sportpark Panhuis. De ploeg van trainer Gery Vink treft in Kampong de nummer zeventien van de derde divisie A. Toegang tot deze wedstrijd is gratis.

Ander nieuws

Weg naar de finale, KNVB TOTO Beker

Het eerste | 14 juli 2024
Lees meer

G.V.V.V. opent oefencampagne nieuwe seizoen met een gelijkspel

Het eerste | 13 juli 2024
Lees meer

G.V.V.V. legt laatste nieuwe speler voor nieuwe seizoen vast

Het eerste | 12 juli 2024
Lees meer