Vlaggenschip oefent dinsdagavond tegen derdedivisionist Kampong

  • Het eerste

Het eerste elftal speelt dinsdagavond op eigen veld een oefenwedstrijd tegen derdedivisionist Kampong. De blauwhemden werken het vriendschappelijke duel tegen de ploeg uit Utrecht af voor het competitievrije weekend. 

Het duel tussen G.V.V.V. en Kampong wordt dinsdagavond om 20.00 uur afgetrapt op het eigen sportpark Panhuis. De ploeg van trainer Gery Vink treft in Kampong de nummer zeventien van de derde divisie A. Toegang tot deze wedstrijd is gratis.

Ander nieuws

G.V.V.V. ziet ongeslagen reeks hard ten einde komen bij AFC Amsterdam

Het eerste | 24 februari 2024
Lees meer

Byron Burgering tekent voor vierde seizoen in blauwe hoofdmacht

Het eerste | 22 februari 2024
Lees meer

Voorbeschouwing // Loopt in 020 de ongeslagen reeks op tot een half dozijn?

Het eerste | 21 februari 2024
Lees meer