Businessclub geniet van succesvol BOB-evenement bij The Maxx

  • Businessclub Vallei & Rijn

Afgelopen dinsdag was de businessclub te gast bij The Maxx Veenendaal voor een onvergetelijk BOB-evenement.

Leden konden genieten van een gevarieerd programma met activiteiten zoals karten, simracen, lasergamen en darten. De diversiteit aan opties zorgde ervoor dat er voor ieder wat wils was en iedereen kon deelnemen aan iets waar ze van hielden.

De sfeer tijdens het evenement was bruisend en vol enthousiasme terwijl de leden zich vermengden in competitieve maar vriendelijke uitdagingen. Na een avond vol actie werd het evenement op passende wijze afgesloten met een gezellige bowlingcompetitie, waarbij teamgeest en plezier centraal stonden.

Het BOB-evenement bleek niet alleen een geweldige gelegenheid voor teambuilding binnen de businessclub, maar ook voor het versterken van onderlinge banden en netwerkmogelijkheden. Het was duidelijk dat dit evenement een groot succes was en nog lang zal worden herinnerd door alle aanwezigen.

Fotografie: Stefan Koops ©

Ander nieuws

Ladiesnight businessclub Vallei & Rijn weer een groot succes

Businessclub Vallei & Rijn | 16 december 2023
Lees meer

Het businesshome wordt aankomende periode volledig vernieuwd

Businessclub Vallei & Rijn | 25 mei 2023
Lees meer

Succesvolle avond met kerststukje maken bij de Wildernis

Businessclub Vallei & Rijn | 18 december 2022
Lees meer