G.V.V.V O23-2 maakt gehakt van DOVO O23-3 en zet koers richting titel

  • Senioren

De jongemannen van G.V.V.V. O23-2 zijn aan een uitstekend seizoen begonnen in de voorjaarseditie van de 1ste klasse. De ploeg van trainer Mounir ben Ghemmart wist afgelopen zaterdag de derby tegen DOVO winnend af te sluiten.

Doelpuntrijke wedstrijd

Na een vroege treffer in de 2de minuut van Abdirazak Ma’ow Mohammed op aangeven van captain Ayoub Mohammadi kwamen de blauwhemden op 1-0 voorsprong. Niet veel later vergrote Souhail Bermouna de score. Na een slimme loopactie in het zestienmeter gebied knalde hij de 2-0 binnen. Met assist van Mohammed el Azzouzi zette Hamza el Mansouri de 3-0 op het scorebord door een prachtig schot van net buiten ‘the box’ in de rechterhoek.
Tot slot maakte de trefzekere Mansouri ook de 4-0 net voor rust door met een slimme actie de goalie van DOVO te foppen.
In de tweede helft ging er wat rustiger aan toe. De rode bezoekers wisten geen kans te creëren tegen de blauwe thuisploeg op een vrije trap na, die sluitpost Abdelkarim Azibou wist te keren en zo zijn doel schoon te houden.
De jongemannen derby tussen de blauwe en rode Panhuisbewoners eindigde daardoor in en 4-0 zege voor de thuisploeg die daarmee ook de koppositie pakten in de voorjaarscompetitie.

Zaterdag tegen Nieuwland ASC

Morgen ontvangt de ploeg van coach Ben Ghemmart Nieuwland ASC O23-4 afkomstig uit Amersfoort, aanvang 14.45 uur. Zij kwamen afgelopen weekend niet in actie en zullen het meteen moeten opnemen tegen een gedreven elftal dat er zin in heeft en gaat voor de titel.

De vreugde na de winst op DOVO is overduidelijk te zien.
Tekst en foto’s: Mounir ben Ghemmart (trainer/coach)

Ander nieuws

G.V.V.V. O23 weer een stapje hoger op de voetballadder

Senioren | 28 mei 2024
Lees meer

G.V.V.V. O23-2 kampioen ondanks nederlaag in derby

Senioren | 12 mei 2024
Lees meer

Eerste open training vrouwenvoetbal een succes: 17 april extra avond

Senioren | 10 april 2024
Lees meer