O23-talent Daniël Osuji maakt tegen Katwijk debuut in eerste elftal

  • Het eerste

Daniël Osuji heeft zaterdagmiddag zijn debuut gemaakt in het eerste elftal van G.V.V.V. De 22-jarige talentvolle verdediger mocht een paar minuten voor tijd invallen en maakte daardoor zijn eerste officiële minuten in de hoofdmacht.

De speler uit O23 maakte dit seizoen de overstap naar het opleidingselftal en viel door zijn kwaliteiten al snel op bij de technische staf van het eerste elftal. Tijdens trainingen en oefenwedstrijden was Osuji al meermaals succesvol getest, waarna hij zaterdag voor het eerst onderdeel uitmaakte van de wedstrijdselectie.

Het talent viel een paar minuten voor tijd in en speelde zijn eerste officiële wedstrijdminuten bij het vlaggenschip. Met bemoedigende woorden begeleide trainer Gery Vink hem tijdens zijn debuut. Gezien zijn kwaliteiten is de verwachting dat hij zich de komende periode steeds meer kan gaan presteren in het eerste elftal.

Ander nieuws

G.V.V.V. verspeelt in Almere voor tweede week op rij de zege

Het eerste | 13 april 2024
Lees meer

Voorbeschouwing // Subtop plek handhaven is het devies in Almere

Het eerste | 10 april 2024
Lees meer

STAND: G.V.V.V. vergeet weg te lopen van directe achtervolgers

Het eerste | 06 april 2024
Lees meer