Pim ten Have maakt rentree in hoofdmacht na maandenlang blessureleed

  • Het eerste

Pim ten Have heeft zaterdagmiddag zijn rentree gemaakt in het vlaggenschip van de vereniging. De verdediger speelde in oktober vorig jaar zijn laatste wedstrijd en werd in de periode daarna geplaagd door blessures.

Met zijn rentree in een officiële wedstrijd van het eerste elftal sluit Ten Have een vervelende periode van blessures en hersteltrainingen af. In oktober speelde de verdediger, die afgelopen zomer tekende in Veenendaal, zijn laatste wedstrijd op bezoek bij ACV Assen waarna hij tot zaterdagmiddag op een volgende wedstrijd moest wachten.

Goede indruk

Eerder maakte Ten Have al wedstrijdminuten in de beloften en O23, maar met zijn terugkeer in het eerste elftal – en de goede indruk die hij tijdens die invalbeurt achterliet – maakt de verdediger weer volledig onderdeel uit van het vlaggenschip.

Ander nieuws

Taoufik Adnane zet na veertien jaar punt achter loopbaan bij G.V.V.V.

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer

Aanvangstijden laatste twee speelronden Betnation Divisie vervroegd

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer

Vlaggenschip werkt toe naar dertigste speelronde tegen Noordwijk

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer