Vlaggenschip werkt toe naar verre uitwedstrijd in Hardenberg

  • Het eerste

Het eerste elftal bereidt zich deze week voor op de volgende wedstrijd tegen een ploeg uit de subtop van de Betnation Divisie. Zaterdagmiddag speelt de ploeg van trainer Gery Vink de uitwedstrijd bij HHC Hardenberg. Dit is het weekprogramma.

Met de lach op het gezicht vangt de hoofdmacht deze week de voorbereiding op HHC Hardenberg aan. De overwinning op ACV Assen en de frisheid van de ploeg zorgen voor een goede stemming in het eerste elftal en binnen de vereniging. De gedeelde vijfde positie kan verder versterkt worden als zaterdag ook HHC Hardenberg aan de zegekar wordt gebonden.

Drie trainingsavonden

In aanloop naar die wedstrijd traint het eerste elftal deze week op maandag-, dinsdag- en donderdagavond om 19.45 uur. De wedstrijd tegen de oranje-zwarten op sportpark De Boshoek begint om 14.30 uur.

Ander nieuws

Taoufik Adnane zet na veertien jaar punt achter loopbaan bij G.V.V.V.

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer

Aanvangstijden laatste twee speelronden Betnation Divisie vervroegd

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer

Vlaggenschip werkt toe naar dertigste speelronde tegen Noordwijk

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer