Burgering jaagt droom na en tekent profcontract bij FC Den Bosch

  • Het eerste

Byron Burgering gaat G.V.V.V. aan het einde van dit seizoen verlaten. De 23-jarige vleugelaanvaller zag zijn droom in vervulling komen door een contract te tekenen bij FC Den Bosch. 

Dat Byron Burgering (Houten, 28 november 2000) de ambitie had om een contract te verdienen in het betaald voetbal was voor niemand een geheim. De snelle en behendige vleugelaanvaller sprak zijn droom luidkeels uit en liet de clausule ook in zijn contract opnemen. Toen FC Den Bosch aanklopte bij de 23-jarige speler kwam hij er na gesprekken met de eerstedivisionist uit en tekende hij in Noord-Brabant een tweejarige overeenkomst.

Geen enkele twijfel

De vereniging is super trots dat Burgering erin is geslaagd om zijn dromen na te jagen en een contract te verdienen in het betaald voetbal. Gezien zijn snelheid en voetballende kwaliteiten is er geen enkele twijfel of hij er klaar voor is om deze stap te zetten. Het betekent echter wel dat Byron Burgering volgend seizoen geen deel meer uitmaakt van de Veenendaalse hoofdmacht. Oorspronkelijk had hij nog een overeenkomst bij G.V.V.V. tot medio 2025.

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

G.V.V.V. sluit seizoen af met gelijkspel en neemt afscheid van Taoufik Adnane

Het eerste | 25 mei 2024
Lees meer

MAUD VERHAAF IS DE PUPIL VAN DE WEEK BIJ DE WEDSTRIJD TEGEN JONG SPARTA

Het eerste | 24 mei 2024
Lees meer

Voorbeschouwing // Compleet menu op de laatste speeldag van jaargang ’23-‘24

Het eerste | 22 mei 2024
Lees meer