Byron Burgering speelde honderdste officiële duel in eerste elftal

  • Het eerste

Byron Burgering heeft zaterdagmiddag tegen Noordwijk zijn honderdste officiële wedstrijd in dienst van G.V.V.V. gespeeld. De jubilaris wordt in de volgende thuiswedstrijd gehuldigd voor deze prestatie.

Sinds zijn komst in de winter van 2022 naar de blauwe zijde van sportpark Panhuis vermaakt Byron Burgering het aanwezige publiek altijd met zijn werklust, scorend vermogen en kwaliteiten om zijn medespelers in kansrijke positie voor het doel te brengen. Met indrukwekkende cijfers kroonde hij zich tot topscorer van de derde divisie en ook in de tweede divisie is hij bij dertien doelpunten betrokken.

Nagenoeg geen gemiste minuten

In zijn honderd officiële wedstrijden scoorde Byron Burgering 47 doelpunten en gaf hij 29 assists. De snelle buitenspeler miste sinds zijn komst naar Veenendaal nagenoeg geen speelminuten, laat staan wedstrijden. Ook dit seizoen stond hij alle competitiewedstrijden op het wedstrijdformulier. In de thuiswedstrijd tegen SV Spakenburg, op zaterdag 11 mei, wordt Byron Burgering gehuldigd wegens het bereiken van de mijlpaal van honderd wedstrijden.

Ander nieuws

G.V.V.V. sluit seizoen af met gelijkspel en neemt afscheid van Taoufik Adnane

Het eerste | 25 mei 2024
Lees meer

MAUD VERHAAF IS DE PUPIL VAN DE WEEK BIJ DE WEDSTRIJD TEGEN JONG SPARTA

Het eerste | 24 mei 2024
Lees meer

Voorbeschouwing // Compleet menu op de laatste speeldag van jaargang ’23-‘24

Het eerste | 22 mei 2024
Lees meer