Donderdagavond bijna geen trainingen door opbouw Koningsspelen

  • De club

Door de opbouw van de Koningsspelen op de velden van sportpark Panhuis is het donderdagavond nagenoeg niet mogelijk om te trainen bij G.V.V.V. Alleen het hoofdveld is die avond beschikbaar voor het afwerken van trainingen.

Dat heeft Sportservice Veenendaal aan de club laten weten. Vrijdag is het een drukte van jewelste op sportpark Panhuis als de velden door honderden basisschoolkinderen worden bestormd voor de Koningsspelen. Om deze dag succesvol te laten verlopen, worden er donderdag al voorbereidingen getroffen. Nagenoeg alle velden zijn daarom donderdagavond niet beschikbaar.

Trainingen op hoofdveld gaan wel door

Het hoofdveld is wel beschikbaar om op te kunnen trainen. Teams die volgens trainingsschema op dat veld moeten trainen, kunnen ook dan terecht.

Ander nieuws

Vallei & Rijn en G.V.V.V. organiseren spetterend toernooi als seizoensafsluiting

De club | 28 mei 2024
Lees meer

Vrijwilligersavond opnieuw een groot succes

De club | 27 mei 2024
Lees meer

Donderdag aangepaste openingstijd kantine

De club | 27 mei 2024
Lees meer