G.V.V.V. hoopt op doorstart vrouwenteam: vanavond kennismakingstraining

  • Senioren

Het damesvoetbal zit in de lift. G.V.V.V wil daarom ook op dit vlak een goede stap maken. Onlangs is daarom een doorstart van het vrouwenteam besproken. Ondertussen zijn hierin de eerste stappen gezet en volgt er volgende week een eerste kennismakingsavond!

Onlangs is met de betrokken groep meiden, die graag weer een damesteam willen opstarten, afgesproken om woensdag 3 april om 20.00 uur een kennismakingstraining te organiseren bij G.V.V.V. De avond zal om 19.30 uur aanvangen, waar de dames voor het eerst kennis met elkaar kunnen maken. Om 20.00 uur zal de training starten en na afloop is er nog gelegenheid om na te praten onder een hapje en een drankje.

We zien je graag verschijnen!

Ken je iemand die misschien interesse heeft, attendeer deze dan op de open training aankomende woensdag 3 april om 20.00 uur.

Ander nieuws

G.V.V.V. O23 weer een stapje hoger op de voetballadder

Senioren | 28 mei 2024
Lees meer

G.V.V.V. O23-2 kampioen ondanks nederlaag in derby

Senioren | 12 mei 2024
Lees meer

Eerste open training vrouwenvoetbal een succes: 17 april extra avond

Senioren | 10 april 2024
Lees meer