G.V.V.V. debuteert in voorbereiding als deelnemer aan Harry Hamstra Cup

  • Het eerste

G.V.V.V. doet in de voorbereiding op volgend seizoen voor het eerst mee aan de Harry Hamstra Cup. De ploeg van trainer Gery Vink is gevraagd om dit jaar deel te nemen aan het toernooi dat eind juli gespeeld wordt. 

Het toernooi dat wordt gespeeld op meerdere velden en eindigt met een finaledag op de velden van Sparta Nijkerk is al jaren een drukbezocht toernooi met een interessant deelnemersveld. In de editie van 2024 treden naast G.V.V.V. ook de selecties van Sparta Nijkerk, T.E.C. Tiel, D.O.V.O., DVS’33 en SV Spakenburg aan. De hoofdmacht speelt tijdens het meerdaagse toernooi wedstrijden tegen SV Spakenburg, DVS’33 en T.E.C. Tiel.

Drie verschillende locaties

G.V.V.V. speelt zijn eerste wedstrijd in de Harry Hamstra Cup op zaterdagmiddag 27 juli als om 15.30 uur bij SV Spakenburg tegen de ploeg uit het Vissersdorp wordt afgetrapt. Dinsdagavond 30 juli ontvangen wij op eigen sportpark DVS’33 uit Ermelo. Het toernooi wordt zaterdagmiddag 3 augustus afgesloten met de laatste wedstrijd tegen T.E.C. Tiel om 15.00 uur op sportpark De Ebbenhorst in Nijkerk.

Onderdeel van de voorbereiding

Deelname aan de Harry Hamstra Cup maakt onderdeel uit van de voorbereiding van de hoofdmacht op seizoen 2024/2025. De rest van het voorbereidingsprogramma wordt binnenkort bekend gemaakt via onze kanalen.

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

G.V.V.V. sluit seizoen af met gelijkspel en neemt afscheid van Taoufik Adnane

Het eerste | 25 mei 2024
Lees meer

MAUD VERHAAF IS DE PUPIL VAN DE WEEK BIJ DE WEDSTRIJD TEGEN JONG SPARTA

Het eerste | 24 mei 2024
Lees meer

Voorbeschouwing // Compleet menu op de laatste speeldag van jaargang ’23-‘24

Het eerste | 22 mei 2024
Lees meer