G.V.V.V. en Jan van Willige beëindigen doorlopend contract

  • Het eerste

Het doorlopende contract van Jan van Willige is het eerste elftal van G.V.V.V. wordt na dit seizoen alsnog beëindigd. Dat hebben beide partijen in onderling overleg besloten.

Daarmee komt er na drie seizoenen alsnog een einde aan de samenwerking tussen de doelman uit Bunschoten-Spakenburg en de Veenendaalse tweededivisionist. Eind vorig jaar kwamen Van Willige en G.V.V.V. een nieuw tweejarig contract overeen, maar nu hebben beiden besloten om na afloop van dit seizoen alsnog afscheid van elkaar te nemen.

Lange reeks

Jan van Willige stond tot dusver 85 officiële wedstrijden in het vlaggenschip onder de lat. Sinds zijn komst naar Veenendaal verdedigde hij in nagenoeg alle wedstrijden het doel en miste hij alleen aan het begin van seizoen 2022/2023 door blessureleed. Sinds maart dit jaar raakte Van Willige zijn basisplaats kwijt. G.V.V.V. wil Jan van Willige bedanken voor zijn grote inzet en wenst hem veel succes in zijn zoektocht naar een nieuwe club.

Nieuwe club

Inmiddels is bekend geworden dat Jan van Willige het komend seizoen doelman wordt bij DVS ’33 uit Ermelo.

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

G.V.V.V. sluit seizoen af met gelijkspel en neemt afscheid van Taoufik Adnane

Het eerste | 25 mei 2024
Lees meer

MAUD VERHAAF IS DE PUPIL VAN DE WEEK BIJ DE WEDSTRIJD TEGEN JONG SPARTA

Het eerste | 24 mei 2024
Lees meer

Voorbeschouwing // Compleet menu op de laatste speeldag van jaargang ’23-‘24

Het eerste | 22 mei 2024
Lees meer