Hoofdmacht kan nagenieten van ongeslagen reeks voor vrij weekend

  • Het eerste

Het eerste elftal kan deze week optimaal genieten van de ongeslagen reeks in de Betnation Divisie. De ploeg van trainer Gery Vink is vijf wedstrijden op rij zonder verlies op weg naar het einde van de competitie. Dit is het weekprogramma.

Koningsdag komend weekend en dus is er geen competitieprogramma. Een heerlijke rustige week voor de blauwhemden voordat de slotfase van de competitie begint. Het eerste elftal treft daarin nog Kozakken Boys, SV Spakenburg, Quick Boys en Jong Sparta Rotterdam. In ieder geval twee ploegen met grote belangen, om lijfsbehoud en het kampioenschap. Voor G.V.V.V. is het doel om zo hoog mogelijk te eindigen in de competitie en met de vierde plaats in het vizier is dat het eerste target.

Twee trainingsavonden

De hoofdmacht traint deze week twee keer. Maandag- en dinsdagavond wordt om 19.45 uur getraind op het eigen sportpark. Daarna volgt een vrije periode en hervat het eerste elftal op maandag 29 april de voorbereiding op Kozakken Boys-uit.

Ander nieuws

G.V.V.V. sluit seizoen af met gelijkspel en neemt afscheid van Taoufik Adnane

Het eerste | 25 mei 2024
Lees meer

MAUD VERHAAF IS DE PUPIL VAN DE WEEK BIJ DE WEDSTRIJD TEGEN JONG SPARTA

Het eerste | 24 mei 2024
Lees meer

Voorbeschouwing // Compleet menu op de laatste speeldag van jaargang ’23-‘24

Het eerste | 22 mei 2024
Lees meer