G.V.V.V. rouwt om verlies vrijwilliger Wilma van de Peppel-Hardeman

  • De club

Helaas hebben wij de droeve plicht u mede te delen dat vorige week donderdag onze vrijwilligster Wilma van de Peppel – Hardeman is overleden op de leeftijd van 63 jaar. Wilma was al langere tijd ernstig ziek maar toch komt haar heengaan onverwacht zeker voor haar naaste familie, maar ook voor ons als voetbalclub.

Wilma was de echtgenote van onze voormalig penningmeester en prominent lid van de businessclub Vallei en Rijn, John van de Peppel. En in die hoedanigheid was zij veelal achter de schermen ook erg betrokken bij onze club.
Wilma heeft namelijk jarenlang werkzaamheden op administratief gebied voor ons verricht, zij was met name verantwoordelijk voor alle werkzaamheden m.b.t. de crediteuren- en salarisadministratie.

Zij was ook heel vaak aan de zijde van John aanwezig in ons businesshome na afloop van wedstrijden van ons vlaggenschip.
Bovendien tijdens de vele overleggen/vergaderingen met het algemeen bestuur op het Administratie & Belastingkantoor van John was Wilma altijd een zeer hartelijke gastvrouw voor ons en beschikte zij over een enorme dosis humor.

In persoon van Wilma van de Peppel – Hardeman verliest G.V.V.V. dan ook een op en top vrijwilligster die steevast klaar stond met raad en daad en daarom ook altijd in onze gedachten zal blijven.

Namens alle G.V.V.V.-ers willen wij vanaf deze plaats John van de Peppel, zijn directe naaste familie, en alle verdere nabestaanden van harte condoleren met dit grote verlies.
Wij wensen hun veel sterkte toe bij het definitief afscheid nemen van hun geliefde Wilma en de moeilijke tijden daarna.

Ander nieuws

Vallei & Rijn en G.V.V.V. organiseren spetterend toernooi als seizoensafsluiting

De club | 28 mei 2024
Lees meer

Vrijwilligersavond opnieuw een groot succes

De club | 27 mei 2024
Lees meer

Donderdag aangepaste openingstijd kantine

De club | 27 mei 2024
Lees meer