Elke dag een betere club: zin in een nieuwe uitdagende functie?

  • De club

Heb jij wat vrije uurtjes per week en wil je die graag besteden aan het verbeteren van de voetbalervaring voor jeugd- en seniorenspelers? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ontdek onze openstaande betaalde functies bij G.V.V.V en reageer snel!

Met honderden vrijwilligers zetten wij ons wekelijks in om het voetbal voor iedereen te verbeteren. Maar naast het voetbal, zorgen wij er ook voor dat G.V.V.V. de beste club voor iedereen is. Ook buiten de lijnen. Met maatschappelijke inspanningen en een uitgebreide organisatie zetten wij daar hoog op in. Wil jij meehelpen om onze missie en visie te bewerkstelligen? Werp dan eens een blik op onderstaande vacatures, waar voor sommige functies ook een vergoeding tegenover staat.

Vacatures

  • Word jij onze nieuwe parkmanager (drie tot vijf uur per week)? Samen met één of twee andere enthousiastelingen werk je aan de verfraaiing van ons park en zorg je voor een soepele stroom van alle benodigde materialen. Doe jij mee?
  • Wil jij het voortouw nemen als hoofdcoördinator van onze scheidsrechters (drie tot zes uur per week)? Samen met een toegewijd team van scheidsrechters plan je de wedstrijden in en zorg je voor een optimale wedstrijdervaring voor alle teams. Doe mee en maak het verschil!
  • Wil jij het stralende gezicht van onze club zijn op wedstrijddagen? Als gastheer of -vrouw (gedeelde functie) verwelkom je samen met een team elke tegenstander als echte gasten op ons terrein. Ben jij een teamplayer? Reageer dan snel.

 

Ook trainers en leiders gezocht

Wij zoeken enthousiaste vaders, moeders, ooms, tantes, of gewoon sportieve individuen die ons willen helpen bij het trainen en begeleiden van onze teams. Zonder jullie kunnen onze jonge spelers helaas niet het veld op. Ben je een beetje sportief aangelegd? Geweldig! Wij zorgen voor de rest. Sluit je aan bij ons team en maak van de spelers pro’s!

Enthousiast geworden?

Stuur een korte mail naar voetbalzaken@gvvv.nl en wij contacten je spoedig.

 

Ander nieuws

Vallei & Rijn en G.V.V.V. organiseren spetterend toernooi als seizoensafsluiting

De club | 28 mei 2024
Lees meer

Vrijwilligersavond opnieuw een groot succes

De club | 27 mei 2024
Lees meer

Donderdag aangepaste openingstijd kantine

De club | 27 mei 2024
Lees meer