Loek Budding benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau

  • De club

Tijdens een feestelijke bijeenkomst in Theater Lampegiet hebben zeventien inwoners van Veenendaal een Koninklijke onderscheiding ontvangen. Onder hen onze penningmeester Loek Budding.

Burgemeester Gert-Jan Kats verraste deze maatschappelijk betrokken Veenendalers tijdens de traditionele lintjesregen op de dag voor Koningsdag. Eén van hen werd benoemd tot Ridder in Orde van Oranje Nassau. De 16 anderen zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

LID IN DE ORDE VAN ORANJE NASSAU

Penningmeester Loek Budding is al zo’n 50 jaar vrijwilliger. Onder meer bij zijn geliefde voetbalclub G.V.V.V. Hij was daar jeugdtrainer, scheidsrechter en met wat korte tussenpozen sinds 1991 bestuurslid. Als penningmeester, bestuurslid technische zaken en voorzitter heeft hij jarenlang bijgedragen aan de ontwikkeling van de club. Bij Shantykoor de Turfzangers en Stichting Vrienden van Buitenzorg is hij penningmeester. Daarnaast verzorgde hij 25 jaar lang de actie Kerkbalans voor de Hervormde Gemeente Veenendaal en is hij collectant voor het MS Fonds.

Wij feliciteren Loek Budding met deze bijzondere onderscheiding.

Ander nieuws

Vallei & Rijn en G.V.V.V. organiseren spetterend toernooi als seizoensafsluiting

De club | 28 mei 2024
Lees meer

Vrijwilligersavond opnieuw een groot succes

De club | 27 mei 2024
Lees meer

Donderdag aangepaste openingstijd kantine

De club | 27 mei 2024
Lees meer