Kraker tussen JO13-1 en leeftijdsgenoten CJVV eindigt doelpuntloos

  • Wedstrijdverslagen

Zaterdagochtend 6 april stond de kraker tussen CJVV JO13-1 en G.V.V.V. JO13-1 op het programma. De weersvoorspellingen waren goed en het bleek ook een zomerse ochtend te worden in Amersfoort. Om 9.00 uur werd er afgetrapt op het hoofdveld van CJVV.

G.V.V.V. startte deze wedstrijd in een gedurfde opstelling namelijk 3-4-3. De intentie was duidelijk, volle bak op de aanval en de meest scorende ploeg van de competitie proberen op hun eigen helft te houden. Al snel bleek dat deze twee teams vol voor de winst wilden gaan. Felle duels gekoppeld aan goed voetbal zorgden ervoor dat het een vermakelijk duel werd.

Wel kansjes, geen goals

In de 20ste minuut maakte Noah een prachtige individuele actie langs 3 spelers, zijn steekbal werd geblokt, de afvallende bal kwam voor de voeten van Delano, welke met de wreef de bal net voorlangs schoot. Kansen waren er verder niet te noteren in de eerste helft en zo gingen de mannen met een 0-0 ruststand aan de thee.

G.V.V.V. kwam scherp uit de kleedkamers. Delano stuurde na 5 minuten in de tweede helft met een prachtige pass Joey weg. Joey mocht alleen de op doelman van CJVV afstormen, echter het lukte hem niet om de keeper te passeren en zo kwam de keeper van CJVV als winnaar uit deze strijd en bleef het 0-0. CJVV ging in de tweede helft steeds harder en gemener spelen wat resulteerde in een aantal stevige overtredingen. Naast overtredingen kenmerkte CJVV zich door verbaal geweld en ook diverse slaande bewegingen, welke door de scheidsrechter niet werden bestraft.

Geen kracht

Cleon keepte deze wedstrijd goed en de 3 verdedigers van G.V.V.V. wisten telkens de vrije man op het middenveld te vinden, waardoor CJVV geen druk kon uitoefenen op G.V.V.V. en in deze wedstrijd tot geen enkele kans wist te komen.
Sil normaliter verdediger werd in de spits gepositioneerd en liep zich het snot onder zijn ogen en daar hadden de verdedigers van CJVV het knap lastig mee.
Beide ploegen probeerden het in de slotfase nog met afstandsschoten, echter bij al deze afstandsschoten ontbrak het aan kracht.

Wangedrag

Zo eindigde dit duel zoals het begon met een 0-0 eindstand. Het duel werd overschaduwd door wangedrag van de spelers van CJVV, werkelijk onaanvaardbaar. De spelers van G.V.V.V. waren na afloop allemaal van streek en boos, van wat er allemaal op het veld naar ze gebeurde. Het rest G.V.V.V. niks anders dan hiervoor een officiele melding te maken richting de KNVB van dit wangedrag. Iets wat VRC eveneens heeft ondernomen riching deze tegenstander.

G.V.V.V. presenteerde zich deze ochtend fantastisch, strijdend als echte blauwe leeuwen. Daarnaast volgens de velen meegereisde supporters uit Veenendaal en omstreken werd deze wedstrijd bestempeld als misschien wel de beste wedstrijd van dit seizoen.
We mogen trots zijn op wat de JO13-1 deze ochtend heeft laten zien in Amersfoort.

Zaterdagochtend 13 april hebben de mannen van de JO13-1 een dagje vrij. Op zaterdagochtend 20 april reizen ze af naar AFC Quick 1890 uit Amerfoort, waar er om 9.00 uur zal worden afgetrapt


CJVV JO13-1 – G.V.V.V. JO13-1 0 – 0

Toeschouwer: 54

Met blauwe groeten,
Jordy van Haast en Stefan van de Bovenkamp

Ander nieuws

JO13-1 boekt eenvoudige en doelpuntrijke zege op AFC Quick 1890

Wedstrijdverslagen | 21 april 2024
Lees meer

JO13-1 sleept met pijn en moeite een punt weg uit bij Woudenberg JO13-1

Wedstrijdverslagen | 31 maart 2024
Lees meer

G.V.V.V. JO8-2 flikt het opnieuw en wordt ook in fase 3 kampioen

Wedstrijdverslagen | 20 maart 2024
Lees meer