Stewards ondersteunen tijdens landelijke bekerfinale: help jij de volgende keer?

  • De club

Een team stewards van G.V.V.V. heeft zondag 21 april het Nijmeegse NEC geassisteerd bij het in goede banen laten lopen van het supportersvervoer van deze club naar de kuip in Rotterdam, waar de bekerfinale tussen Feyenoord en NEC plaats vond. Ook tijdens en na de wedstrijd hadden zij een taak in het begeleiden van de Nijmeegse supporters.

Bekerwedstrijd tussen G.V.V.V. en NEC aanleiding tot dit verzoek

Na de bekerwedstrijd op Panhuis tussen G.V.V.V. en NEC op 20 december vorig jaar (uitslag 1-6) is er goed contact gebleven tussen de veiligheidscoördinatoren van beide voetbalclubs, mede hierdoor ontving G.V.V.V. de vraag om de stewards van NEC te ondersteunen tijdens de bekerfinale in Rotterdam. 

Meer over hoe dit contact in stand is gekomen lees je in het onderstaande artikel in het AD, waarin journalist Rik Bakker een interview heeft met Erwin Gerritsen.

Enthousiast geworden om ook steward te worden?

Stewards zijn heden ten dage niet weg te denken uit het sportgebeuren. Onze vereniging heeft dan ook een goede en volwassen veiligheidsorganisatie opgebouwd, met een uitermate professionele uitstraling. Voor uitrusting, opleiding en begeleiding wordt vanzelfsprekend gezorgd!

Wordt je enthousiast na het lezen van het interview met Erwin Gerritsen en dit artikel en wil je ook het team van stewards versterken of heb je vragen wat een rol als steward betekent, neem dan contact op met Erwin Gerritsen (samen met Wilco Robbertsen is hij veiligheidscoördinator bij onze vereniging) via veiligheidscoordinator@gvvv.nl.

Zien we je binnenkort als steward bij G.V.V.V.?

 

Ander nieuws

Vallei & Rijn en G.V.V.V. organiseren spetterend toernooi als seizoensafsluiting

De club | 28 mei 2024
Lees meer

Vrijwilligersavond opnieuw een groot succes

De club | 27 mei 2024
Lees meer

Donderdag aangepaste openingstijd kantine

De club | 27 mei 2024
Lees meer