25 mei is het Super Saturday op Sportpark Panhuis!

  • De club

Op zaterdagmiddag 25 mei, nodigen we iedereen met een blauw hart uit voor een spectaculair feest op de Blauwe Zijde van Sportpark Panhuis. Deze dag geldt voor iedereen gratis entree! Vanaf 14:00 uur is iedereen van harte welkom voor een dag vol plezier voor jong en oud. Met onder andere een huldiging voor onze jeugdkampioenen, de laatste wedstrijd van het seizoen voor G.V.V.V. 1 en een groots afscheid van clubicoon Taoufik Adnane!

Wedstrijd G.V.V.V. – Jong Sparta

Geniet van de laatste wedstrijd van het seizoen tussen G.V.V.V. en Jong Sparta in de Betnation Divisie. G.V.V.V. onder leiding van Gery Vink heeft G.V.V.V. weer op de voetbalkaart gezet. Bedank ze massaal voor hun topprestatie dit seizoen 2023-2024. Deze wedstrijd is dus gratis te bezoeken!

Huldiging van onze jeugdkampioenen

Applaudisseer en juich mee in de rust van G.V.V.V. – Jong Sparta Rotterdam voor onze jonge blauwe jeugdkampioenen, samen met hun jeugdtrainers en leiders, die hebben gestreden als blauwe leeuwen voor onze blauwe trots. Ze verdienen alle lof voor hun passie, strijd en doorzettingsvermogen!

Foodplein

Geniet van een divers assortiment heerlijke broodjes en nog veel meer! Het foodplein is vanaf 16:00 uur geopend. Het assortiment bevat voor elk wat wils. Kijk dus met een lekker broodje in de hand naar de verrichtingen van de ploeg van Gery Vink en de activiteiten die die dag gepland staan. Deze dag gelden er gereduceerde prijzen voor zowel het eten als het drinken.

Afscheid

We zwaaien onze topspelers Taoufik Adnane en Byron Burgering uit met warme dankbaarheid en respect. Laten we samen herinneringen koesteren aan hun glansrijke blauwe carrière.

Springkussen

Voor de allerkleinsten is er een springkussen aanwezig naast de Businesshome. Spring, stuiter en lach tot je niet meer kunt. Op die manier kunnen papa, mama, opa en oma op het terras van de kantine heerlijk genieten van een drankje! Terwijl de kinderen heerlijk aan het spelen zijn!

Wij zien je graag met je vrienden, vriendinnen, familieleden, buren, kennissen, collega’s en geniet samen met hen van Super Saturday. Tot dan Blauwen!

 

Met blauwe groeten,
Voetbalvereniging G.V.V.V.

Ander nieuws

Vallei & Rijn en G.V.V.V. organiseren spetterend toernooi als seizoensafsluiting

De club | 28 mei 2024
Lees meer

Vrijwilligersavond opnieuw een groot succes

De club | 27 mei 2024
Lees meer

Donderdag aangepaste openingstijd kantine

De club | 27 mei 2024
Lees meer