Hier wil je zijn: meld je aan voor de vrijwilligersafsluiting van het seizoen

  • De club

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor elke vereniging. Wij zijn trots op iedereen die zich wekelijks inzet om ervoor te zorgen dat G.V.V.V. de plek is waar je kan genieten van de voetbalsport. Tijd om jou hiervoor te bedanken tijdens onze vrijwilligersavond.

Een avond om de tomeloze inzet van onze vrijwilligers te waarderen: dat is het doel van onze vrijwilligersavond op vrijdag 24 mei. Daar wil je bij zijn en dus nodigen wij jou van harte uit om deel te nemen. Heb je je nog niet aangemeld? Doe dan alsnog door een e-mail te sturen. Dit omdat de organisatoren willen weten op hoeveel aanwezigen ze moeten rekenen bij de voorbereiding van deze avond.

De persoonlijke uitnodigingen zijn met de meeste nauwkeurigheid gedaan, maar het kan toch zijn dat er een of meerdere mensen daarbij over het hoofd zijn gezien of dat er geen juist mailadres bekend was. Die mensen zijn uiteraard ook van harte welkom, maar ook daarbij geldt, gaarne aanmelden via het mailadres van de activiteitencommissie. Het belooft weer een gezellige avond te worden, dus nog niet aangemeld? Doe dat dan per omgaande.

Ander nieuws

Vallei & Rijn en G.V.V.V. organiseren spetterend toernooi als seizoensafsluiting

De club | 28 mei 2024
Lees meer

Vrijwilligersavond opnieuw een groot succes

De club | 27 mei 2024
Lees meer

Donderdag aangepaste openingstijd kantine

De club | 27 mei 2024
Lees meer