Dylan Chiazor verlengt contract niet en gaat voor nieuw avontuur

  • Het eerste

Dylan Chiazor en G.V.V.V. hebben besloten het aflopende contract van de speler niet te verlengen. De 26-jarige vleugelaanvaller gaat volgend seizoen voor een nieuwe uitdaging bij een andere vereniging.

Het verblijf van Dylan Chiazor (Amsterdam, 3 januari 1998) op de blauwe zijde van sportpark Panhuis blijft door het besluit van de speler en vereniging beperkt tot slechts een seizoen. De vleugelaanvaller heeft in zijn carrière veel ervaring op gedaan bij meerdere clubs en besloot afgelopen zomer zijn gevoel te volgen en een contract te tekenen bij G.V.V.V.

Voetballende kwaliteiten

In dienst van de blauwhemden miste hij de seizoensaftrap, waarna hij in de zevende speelronde zijn debuut maakte voor G.V.V.V. Hij speelde vervolgens zes officiële wedstrijden en kampte daarna met wat blessures. Momenteel speelt hij zijn wedstrijden in de O23 waar hij laat zien over genoeg voetballende kwaliteiten te beschikken. Chiazor heeft in samenspraak met de technische commissie besloten zijn focus voor volgend seizoen buiten de club te leggen en gaat daarom op zoek naar een nieuwe uitdaging.

De club wenst Dylan heel veel succes in zijn zoektocht naar een nieuwe club en wil hem bedanken voor zijn inzet in de clubkleuren.

Ander nieuws

G.V.V.V. sluit seizoen af met gelijkspel en neemt afscheid van Taoufik Adnane

Het eerste | 25 mei 2024
Lees meer

MAUD VERHAAF IS DE PUPIL VAN DE WEEK BIJ DE WEDSTRIJD TEGEN JONG SPARTA

Het eerste | 24 mei 2024
Lees meer

Voorbeschouwing // Compleet menu op de laatste speeldag van jaargang ’23-‘24

Het eerste | 22 mei 2024
Lees meer