G.V.V.V. en FC Utrecht opnieuw partners

  • Opleiding

Voor de wedstrijd van FC Utrecht tegen Vitesse, afgelopen zondag 5 mei, heeft onze club een convenant ondertekend om ook komend seizoen partnerclub te zijn van deze eredivisionist.
We zijn er bijzonder trots op om samen te werken met FC Utrecht, want ….

FC Utrecht is het middelpunt van al het voetbal in de regio

Sinds jaar en dag werkt FC Utrecht samen met amateurclubs in de regio. Inmiddels zijn er ongeveer 90 clubs aangesloten en werken we intensief samen.

FC Utrecht ondersteunt Partnerclubs door kennis en ervaring te delen via onder andere themabijeenkomsten, webinars, deelstages bij FC Utrecht en demotrainingen.
Deze zijn onder leiding en supervisie van de FC Utrecht-jeugdtrainers.

De trainers en scouts van FC Utrecht helpen de amateurclub voortdurend te vernieuwen en te verbeteren, maar verliezen ook de beginnende trainer niet uit het oog.

Ieder jaar verbetert FC Utrecht zich op het gebied van opleiden, individuele ontwikkeling, scouting, performance en data. De Partnerclubs kunnen van dichtbij zien hoe dit gaat en wat de positieve gevolgen hiervan zijn.

FC Utrecht biedt haar Partnerclubs verder ondersteuning vanuit de maatschappelijke afdeling en de commerciële afdeling, zodat de Partnerclubs haar leden optimaal kan bedienen.
Zo ontvangen Partnerclubs gedurende het seizoen kaartenacties om tegen gereduceerd tarief een wedstrijd in Stadion Galgenwaard te bezoeken.

V.l.n.r. : Jeroen de Groote, FC Utrecht, en de vertegenwoordigers van G.V.V.V. René Keulers, hoofdcoördinator, Tamara van Eijk, toernooien & events en pupil van de week, Simon Rozendaal, bestuurslid voetbalzaken & academy en Robin van de Berg, hoofdscouting & ASM trainer.
Met vriendelijk blauwe groet
Simon Rozendaal,
Bestuurslid Voetbalzaken & Academy G.V.V.V.

Ander nieuws

SPETTERENDE SEIZOENSAFSLUITING MET SLOTFEEST VOOR DE JEUGD (+ extra informatie)

Opleiding | 25 mei 2024
Lees meer

Juni toernooienmaand bij G.V.V.V.

Opleiding | 24 mei 2024
Lees meer

MAUD VERHAAF IS DE PUPIL VAN DE WEEK BIJ DE WEDSTRIJD TEGEN JONG SPARTA

Opleiding | 24 mei 2024
Lees meer