G.V.V.V. JO13-1 on tour voor deelname aan Internationaal toernooi

  • Opleiding

G.V.V.V. JO13-1 zal van donderdag 9 mei tot en met zondag 12 mei deelnemen aan het Euro-Cup toernooi 2024 in Hamont Achel in België.

Donderdag 9 mei vertrekt de selectie met maar liefst 34 personen richting Europarcs Zilverstrand te Mol. De 34 personen worden verdeeld over 6 vakantiehuizen. Het park biedt leuke faciliteiten voor jong en oud.
Op vrijdagmiddag 10 mei start voor G.V.V.V. JO13-1 het toernooi bij voetbalvereniging VV Achel. G.V.V.V. zal in de poulewedstrijden aantreden tegen EZC ’84 uit Nederland, MTV Ludwigsburg uit Duitsland en Joey’s uit Ierland. De speelduur van de wedstrijden is 2 x 15 minuten. Afhankelijk van de uitslagen op de vrijdag, volgt zaterdagochtend en middag deel twee van het toernooi, waar gestreden zal worden voor de plekken 1 t/m 12.

Wilt u de verrichtingen volgen van G.V.V.V. JO13-1? Dit kan via de website: www.eurocuptornooi.be

Vrijdagavond 10 mei staat er een pubquiz op het programma welke door Bart van Ginkel en Stefan van de Bovenkamp wordt georganiseerd. Zaterdagavond 11 mei gaat iedereen zich laven aan een geweldig diner.
Daarnaast is er voldoende vrije tijd aanwezig, tijdens dit lange hemelvaartweekend, om met elkaar te genieten van dit heerlijke uitje. Zondagochtend zal de selectie rond 10.00 uur uitchecken en weer huiswaarts keren.

G.V.V.V. JO13-1 speelde zaterdagochtend 4 mei ter voorbereiding op dit toernooi nog een oefenwedstrijd tegen VVIJ JO13-1 en won deze op de blauwe zijde van Panhuis met 3-2. De prachtige 2-1 voor G.V.V.V. van de voet van Rafi werd nog door een trouwe supporter van G.V.V.V. vastgelegd.

Met blauwe groeten,

Stefan van de Bovenkamp
Teammanager G.V.V.V. JO13-1

Ander nieuws

SPETTERENDE SEIZOENSAFSLUITING MET SLOTFEEST VOOR DE JEUGD (+ extra informatie)

Opleiding | 25 mei 2024
Lees meer

Juni toernooienmaand bij G.V.V.V.

Opleiding | 24 mei 2024
Lees meer

MAUD VERHAAF IS DE PUPIL VAN DE WEEK BIJ DE WEDSTRIJD TEGEN JONG SPARTA

Opleiding | 24 mei 2024
Lees meer