G.V.V.V. O23-2 kampioen ondanks nederlaag in derby

  • Senioren

Wat G.V.V.V. O23-1 gisteren niet lukte, zij verloren de derby van VRC O23-1 met 2-3 en zijn daarmee kansloos voor de titel, lukte het debuterend G.V.V.V. O23-2 wel om het kampioenschap binnen te slepen.

Onder leiding van trainer Mounir ben Ghemmart en assistent Abdelilah Snoussi startte G.V.V.V. O23-2 voor het eerst dit seizoen in de 1ste klasse.
In de najaarscompetitie moest men genoegen nemen met een middenmoot positie, en dat was zeker niet slecht voor een debuterend team. Maar na de nieuwe indeling dit voorjaar ging het behoorlijk crescendo voor deze blauwe jongemannen.

Dit resulteerde gisteren in het kampioenschap, ondanks de 2-1 nederlaag in de kleine Panhuisderby tegen de rode buren. De eretreffer in dat duel was captain/topscorer Ayoub Mohammadi en mede door zijn productie werd op doelsaldo het kampioenschap binnengesleept en daarmee op weg naar een plaats in de Vierde Divisie van de O23 competities.

Al met al een zeer knappe prestatie van dit team die we hierbij dan ook namens de gehele blauwe familie van harte proficiat willen wensen met dit succes. Met terechte trots poseren de hoofdrolspelers dan ook op onderstaande flyer.

Ander nieuws

G.V.V.V. O23 weer een stapje hoger op de voetballadder

Senioren | 28 mei 2024
Lees meer

Eerste open training vrouwenvoetbal een succes: 17 april extra avond

Senioren | 10 april 2024
Lees meer

G.V.V.V. hoopt op doorstart vrouwenteam: vanavond kennismakingstraining

Senioren | 03 april 2024
Lees meer