G.V.V.V. weet talentvolle Joep van den Berk aan zich te binden

  • Het eerste

G.V.V.V. is erin geslaagd om zich voor volgend seizoen te versterken met Joep van den Berk. De talentvolle aanvallende speler komt over van FC Eindhoven en tekent een contract tot medio 2025.

Met het toevoegen van Joep van den Berk (Best, 28 januari 2003) heeft trainer Gery Vink vanaf komende zomer de beschikking over een talentvolle aanvallend ingestelde voetballer. De middenvelder annex voorhoedespeler maakte in 2012 de overstap naar de jeugdopleiding van PSV, waarna hij in 2017 voor twee jaar verkaste naar VVV Venlo. Bij FC Eindhoven is Van den Berk nu bezig aan zijn vijfde seizoen.

Als topscorer in de O23 van de Eindhovenaren kiest hij er nu voor om te voetballen op het hoogste amateurniveau bij G.V.V.V. en te werken aan een maatschappelijke carrière naast zijn leven als voetballer. Na goede gesprekken met de technische commissie en trainer Gery Vink tekende Van den Berk een eenjarige overeenkomst, waardoor hij tot minimaal 2025 aan de club verbonden blijft.

De Boer: ‘Joep heeft erg veel talent’

Technisch manager Rob de Boer is erg blij dat hij Joep van den Berk vast heeft kunnen leggen: “Joep is een erg snelle en behendige speler met veel ervaring in het betaald voetbal. Hij is nog jong en heeft veel talent. Hij kan spelen als een spits of op tien.”

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

Vendel maakt keeperstrio compleet

Het eerste | 14 juni 2024
Lees meer

G.V.V.V. legt met Tremour nieuwe buitenspeler vast

Het eerste | 10 juni 2024
Lees meer

G.V.V.V. weet doelman Elber Evora vast te leggen

Het eerste | 04 juni 2024
Lees meer